KENNEL RAOLEX 
BEAGLE - DACHS - DUNKER - FINSK SPETS - MOPS - NORSK BUHUND
FOR UTSTILLINGER - JAKT - JAKTPRØVER - ETTERSØK - VILTSPOR  - TUR - FAMILIE
   Kennel Raolex      Finnspetsvalper nå!
Finsk spets valper født 21. september, to tisper og en hann!Far er Illansuun Nikke og Mor er Raolex Rita. Valpenes stamtavle finner du her
Valpene er leveringsklare fra 16. november.Dette er nesten direkte finske finsk spets valper, og i hovedsak etter elglinjer. Nikke er finskimportert, og Rita er etter Finskimportert mor og farmor. Stamtavlen inneholder en mengde elg-Championer og finske mestre på elg (Hirvi-Herra), og fører hunder med stort elginteresse og stort søk. 

Hos Finske kennelklubben finner du utfyllende informasjon om de finske hundene i stamtavlen:
Link til Koiranet.

Både Nikke og Rita benyttes bare på elg, men er ikke jaktpremierte. Finsk spets får ikke starte på jaktprøver på elg i Norge og Sverige (kun på Nordisk mesterskap når det går i Norge/Sverige). I rasens hjemland Finland kan finsk spets gå løshundprøver på elg , og Illasuun Nikkes onkel ble Nordisk Mester løshund Elg i Nord-Trøndelag i 2018. Både Nikke og Rita stiller elg, er fri for patella-luksasjon, er fulltannet og har utmerket gemytt. 

Valpene leveres ormekurede, med helseattest, vaksinerte, ID-chippede, med EU-pass, registrerte i NKK og med NKK's kjøpekontrakt.