KENNEL RAOLEX 
BEAGLE - PBGV - DACHS - DUNKER - FINSK SPETS - MOPS - NORSK BUHUND
FOR UTSTILLINGER - JAKT - JAKTPRØVER - ETTERSØK - VILTSPOR  - TUR - FAMILIE
   Kennel Raolex      NUCH NJ(Hare)CH Vuopajan Raolex
NUCH NJ(Hare)CH Vuopajan Raolex Fi30053/19

Fri for MLS N/N, fri for Lafora N/N
3 X 1. hare

Vi kjøpte Vuopajan Raolex som valp i Rovaniemi Finland etter svært nøye granskninger av alle Finske valpekull. Vuopajan Raolex viste raskt kvaliteter som bekreftet det vi visste: Her er det mye jaktlyst, stort søk og godt støvermål! I tillegg utviklet han et særdeles godt eksteriør og perfekt størrelse med 38 cm mankehøyde. Han har et fantastisk gemytt slik som beagler flest, og kommer alltid godt overens med både hunder og mennesker.

18 måneder gammel tok han sin første 1. ÅP hare og etter 3 strake 1. premier hare var han Norsk Jaktchampion 22 måneder gammel. På utstillinger gikk det like raskt, bare 27 måneder gammel var han også Utstillingschampion. Han er således en av Norges yngste Dobbelchampion beagle og kanskje den aller yngste hanne.
 

Hans far FiJ(Hare)CH Finsk Mester-21 Nordisk Mester-21 Finsk Mester -22 Perapoksan Paukku Fi33309/16 har 14 førstepremier på hare i Finland og 2 førstepremier på hare i Norge fra da han vant Nordisk Mesterskap i 2021. Han er fra et kull på fem hanner hvor alle er jaktpremierte, fire av fem er Jaktchampioner og en til av dem var Finsk Mester i 2019. Farfar FiJ(Hare)CH Jooti FIN40404/06 har 16 førstepremier på hare i Finland, og farmor FiJ(Hare)CH Perapoksan Pimpula FI28832/09 har 15 førstepremier på hare i Finland.
 
 
Hans mor FIUCH NJ(Hare)CH FiJ(Hare)CH Vuopajan Lara Fi47001/15 har 7 førstepremier på hare i Finland og 1 førstepremie på hare i Norge. Morfar FiUCH SUCH Janiksenhaukun Oliver FIN25656/07 har 1 førstepremie på hare i Finland, og mormor FiUCH SUCH FiJ(Hare)CH Ahontauksen Cinntti Fi31442/09 har 4 førstepremier på hare i Finland.

Vuopajan Raolex, hans foreldre og besteforeldre har altså nå til sammen 63 førstepremier på hare!
Han har frem til nå fire jaktpremierte avkom, og det kommer flere fremover.
 
 
 

 
NUCH NJ(Hare)CH Vuopajan Raolex har et korrekt hode og godt forbryst.
 
 

 
Vuopajan Raolex er særdeles godt vinklet både foran og bak, perfekt lengde på rygg og lend, 
korrekt over- og underlinje, kraftig benstamme og gode poter, harmonisk og kraftig uten å være tung.
 
 

 
Vuopajan Raolex har særdeles gode bevegelser med lange steg.
 
 

 
Vuopajan Raolex har perfekt størrelse, han er 38 cm høy.
 
 

 
Raolex driver hare-
 

 og rev.